Ziekenhuizen & Klinieken

Ziekenhuizen en alle HealthCare-faciliteiten over de hele wereld zijn continu op zoek naar betere manieren om de verspreiding van infecties te beperken en hun desinfectie-eindschoonmaak te verbeteren. Patiënten en gezondheidswerkers kunnen verschillende besmettelijke ziektes oplopen die gemakkelijk door de faciliteit verspreid worden vanaf alle oppervlakken, inclusief die moeilijk te reinigen vervuilde apparatuur en hoge aanmaakoppervlakken. Ziekenhuizen en klinieken worden steeds meer getroffen door besmettingen met als gevolg dat operaties niet op tijd kunnen worden uitgevoerd of dat afdelingen in ziekenhuizen tijdelijk dienen te worden gesloten.

Een effectieve ruimte behandeling voor klinieken en ziekenhuizen dat kan Ster-Pharma Cleaning u bieden.

Voor de juiste en snelle ruimte decontaminatie maakt SPC gebruik van het gepatenteerde SteraMist systeem, wat gemakkelijk naar uw specifieke locatie gebracht kan worden en door onze specialisten veilig en zorgvuldig bediend wordt voor uw garantie, het beoogde eindresultaat. Ook behandelkamers en/of verpleegafdelingen die regelmatig met allerlei verontreinigingen te maken hebben kunnen nu snel en effectief worden gereinigd.

Het voordeel voor u locatie is weer een snelle beschikbaarheid van uw operatiekamer of patiëntenkamer, het andere voordeel is dat alle ziekenhuisapparatuur in de ruimte mag achterblijven tijdens de behandeling.

Door preventief van onze service gebruik te maken zal uw huisflora de grenswaarde van actie- en grenslimieten binnen de perken blijven. De maximale beschikbaarheid van patiënten of operatiekamers zal hiervan dan ook het gevolg zijn.

Deze nieuwe methode van reinigen komt op plaatsen in de ruimte waar een schoonmaakbedrijf met een spray of wipe niet komt. Ook HVAC kanalen kunnen gereinigd worden tot aan het HEPA filter.

Onze behandelmethode is op de volgende micro-organismes  o.a. van toepassing: Salmonella, h1n1(influenza A virus) Pseudomonas, Staphylococcus, Mold & Mildew, Adenovirus, Norovirus, MRSA, C.diff (Clostridium difficile) spores, Geobacillus stearothermophilius spores.

Alle studies en onderbouwingen op bovenstaande micro-organismes kunnen u door onze eigen QA afdeling en ondersteunende partners van SPC worden aangeboden. Ook voor Ebola en Antrax besmettingen is er een goedgekeurde documentatie en lab registratie aanwezig.