Food & Life Sciences

Het handhaven van een omgeving die comfortabel en vrij van besmettingen is, is essentieel voor het produceren van de meest nauwkeurige onderzoeksbevindingen voor onze wereld op het gebied van de biowetenschappen, in het bijzonder voor die wetenschappers die werken in bioveiligheidslaboratoria die routinematig omgaan met de meest dodelijke micro-organismen die de wetenschap kent. Het gebruik van een ontsmettend middel dat effectief is tegen ziekteverwekkers en dat geen schade toebrengt aan gevoelige laboratoriumapparatuur is essentieel voor het behoud van een productieve werkomgeving voor deze omgevingen. SteraMist, aangedreven door binaire ionisatie technologie (BIT), biedt een grotere compatibiliteit van materialen en heeft een aanzienlijke doeltreffendheid in vergelijking met andere, oudere ontsmettingsmogelijkheden.

Het handhaven van de milieubeheersing en het verminderen van microbiologische contaminatie in een farmaceutische productiefaciliteit vereist het volgen van een strikte standaard werkingsprocedure (SOP) en talrijke Certificaten van Analyse (CoA) voor kwaliteitsborging. In het bijzonder moet de SOP voor ontsmetting voldoen aan de behoefte van een installatie en zich houden aan zowel interne richtlijnen als richtlijnen voor de industrie en de federale overheid. TOMI werkt samen met elke life sciences-client voor begeleiding bij het ontwikkelen van zeer effectieve decontaminatieprotocollen, en bij het hele kwalificatie- en validatieproces van apparatuur, indien nodig.

De kosten om een ​​nieuw medicijn op de markt te brengen, kunnen ruim een ​​miljard dollar bedragen. Als gevolg hiervan is een vervuilingsprobleem verwoestend en duur voor het hele proces. Bronnen voor vervuiling zijn overvloedig in de geneesmiddelenproductie en omvatten menselijke fouten, luchtverontreinigingen, apparatuur en grondstoffen. Vocht door waterintrusie en / of decontaminatieprocessen kunnen vaak leiden tot schimmelproblemen. Het welzijn van proefdieren staat centraal in medische ontdekkingen en de integriteit van dierwetenschappen. Het vermogen om een ​​omgeving te creëren en te onderhouden die bewoonbaar en vrij van bacteriële, schimmel- en virale besmettingen is, is essentieel voor zowel specifieke pathogene vrije (SPF) als niet-SPF dierlijke kolonies. Verder kunnen verschillende microbiële uitbraken subklinisch zijn bij sommige onderzoeksdieren.